![]() |
![]() | #1 |
Bobasek ![]() Dołączył: May 2008 Posty: 22 Podziękował: 0
Podziękowano: 0
| ![]()
Witam, zastanawiam się nad kupnem Nokii Lumii 710 z Orange (koniec umowy). Czytałem trochę na temat WM7 i zaniepokoił mnie fakt że nie jest możliwa transmisja plików przez BT z innymi urządzeniami (np. komputer, inne telefony). Jest na to jakiś sposób, czy może da się to jakoś obejśc a może aktualizacja naprawiająca ten problem? Ogólnie prosił bym o radę czy Windows Mobile 7 jest cokolwiek warty bo niestety z Androidem w moim zasięgu cenowym jest tylko SE Xperia NeoV więc wybór raczej niewielki Z góry dziękuję. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 |
Przedszkolak ![]() Dołączył: Apr 2009 Wiek: 31 Posty: 53 Podziękował: 0
| ![]()
Przestań powtarzać Windows Mobile 7, bo nie ma czegoś takiego. Jest co najwyżej Windows Phone. ;) Gdybym miał wybór między Neo V a Lumią 710, bez wątpienia wybrałbym Lumie. Głównie ze względu na mega zoptymalizowany system. Wysłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2.0 beta-4 |
![]() | ![]() |
![]() | #3 |
Specjalista ![]() Dołączył: Jul 2009 Wiek: 31 Posty: 1,936 Podziękował: 0
| ![]()
Ja na twoim miejscu bym wybrał Neo V. Duży 3,7 cala ekran, nagrywanie w HD(720p), fajny wygląd a z minusów to że jest bardzo plastikowy. :) |
![]() | ![]() |
![]() | #4 |
Uzależniony serwisant ![]() Dołączył: Apr 2010 Skąd: Bydgoszcz Wiek: 24 Posty: 1,433 Podziękował: 0
| ![]()
Bierz Lumie. Miałem okazję w salonie ją przez chwile się pobawić. Działa super. Dotyk według mnie rewelka. Według mnie o wiele lepsza jest niż nie jeden z androidem.
|
![]() | ![]() |
![]() | #5 |
Gość Posty: n/a | ![]()
Lumia!! Wydaje się mocniejsza fizycznie.480x800 3,7' cala.Aparat 5MP,nagrywanie 720p.Sky Drive udostępnia 25GB za darmo,pewnie przez mały dysk w telefonie (8 GB) ;D
|
![]() |
![]() | #6 |
| ![]()
3,7 cala, 5mpx, nagrywanie w 720p właśnie to samo ma Neo V. Neo V jak dla mnie lepszy bo Android.Mikas z tego co wiem nie miałeś nigdy telefonu z androidem bo jesteś zakochany w nokiach więc dlaczego go oceniasz ? Ja nie lubię noki, miałem nokie więc na jakiejś podstawie zdanie sobie wyrobiłem. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 |
Miałeś Lumię ? Nie. To skąd wiesz że jest taka i taka? Ludzie,czemu opinia o jakimś telefonie low-endowym (dajmy na to Nokia 5200) jest taka sama dla każdego innego telefonu Nokii,tzn. mid i high endów ? Co do tematu to może DFT BT File Transfer rozwiąże problem wysyłania plików przez BT.
|
![]() |
![]() | #8 |
| ![]()
Skąd ty wiesz że ja nie miałem Lumii ? Tak użytkowałem Lumie 710 i 800 przez 1 dzień więc coś o niej wiem :) A 5200 nigdy nie miałem :) |
![]() | ![]() |
![]() | #9 |
GSM Maniak ![]() Dołączył: Oct 2007 Posty: 2,773 Podziękował: 0
| ![]()
Bierz Neo V. Windows Phone jest zamkniętych systemem, i jak na razie nie zaciekawym, na Android'a jest pełno modyfikacji, aplikacji, gier, Neo V dostanie 4.0, do tego Androida można spersonalizować pod siebie ;) |
![]() | ![]() |
![]() | #10 |
Uważaj na gry w Androidzie,podobno są wirusy przez jądro linuxa.Windows Phone jest zamknięty (i dobrze) ale nadal rozwijany.
|
![]() |
![]() | #11 |
| ![]()
Ta..Taki świetny ten twój WP że nawet pulpitu nie ma co mnie do pasji doprowadza...
|
![]() | ![]() |
![]() | #12 |
GSM Maniak ![]() Dołączył: Oct 2007 Posty: 2,773 Podziękował: 0
| ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 |
Przedszkolak ![]() Dołączył: Apr 2009 Wiek: 31 Posty: 53 Podziękował: 0
| ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |
Uzależniony serwisant ![]() Dołączył: Apr 2010 Skąd: Bydgoszcz Wiek: 24 Posty: 1,433 Podziękował: 0
| ![]() Cytat:
Użytkowałem X10 mini pro przez tydzień i na jej podstawie mogę się wypowiadać. Android nie jest wcale taki zły, tylko denerwuje mnie to że każdy go teraz kupuje. Lumie 700 użytkowałem przez dobrą godzinę i jak dla mnie WM 7 jest dobrym systemem. W X10 wkurzał mnie jak dla mnie mały ekran do którego ciężko było się przyzwyczaić. Do tego ekran który był jak dla mnie za bardzo czuły i włączałem nie potrzebne mi aplikacje. | |
![]() | ![]() |
![]() | #15 |
| ![]()
x10 mini pro..Świetne pudełko zapałek użytkowałeś..Tak przy okazji to pisze się ''skąd''.A na podstawie ekranu z x10 mini pro oceniasz cały system ? O.o PS.Stałeś godzinę w salonie i bawiłeś się Lumią ? xD |
![]() | ![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
|
![]() | ||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
HTC HD7 vs Nokia Lumia 710 vs Samsung Omnia M | wyspakos | Dyskusja ogólna o Windows Phone 7 | 2 | 16-04-2013 00:05 |
Lumia 710 | artur93xx | Mój telefon | 30 | 11-01-2013 23:57 |
Lumia 710 | artur93xx | SPRZEDAM | 0 | 10-10-2012 18:53 |
Nokia 710 LUMIA | sylo089 | ZAMIENIĘ | 2 | 27-05-2012 00:38 |
Nokia lumia 710 Nowa | maczodzik1995 | SPRZEDAM | 1 | 10-03-2012 21:11 |