Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony

Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony Kupiłeś nowy telefon? Chciałbyś go opisać? A może chcesz kupić nową słuchawkę, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 17-07-2013, 15:36   #1
Deekin[Radom]
Student
 
Awatar Deekin[Radom]
 
Dołączył: Dec 2008
Posty: 249
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Lightbulb Sony Ericsson Vs HTC

Siema wszystkim . mam do was pytanie Mam do kupienia Sony Ericsson WT19I za 180zł (bez dokumentów) i HTC Evo 3D za 280zl (z dokumentami) . Oba telefony sprawne w 100% . I powiedzcie który telefon jest lepszy ? telefon mi bedzie potrzebny do pisania sms,słuchania muzyki,przegladania stron np facebook i moze sporadycznie ale to naprawde sporadycznie do gier. Jak myslicie lepiej kupić SE i zaoszczędzić to kilka $$ czy już lepiej dać więcej $$ i kupić HTC. z góry dzięki za pomoc :)
Deekin[Radom] jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 17-07-2013, 16:23   #2
yo6
SU Moderator
 
Awatar yo6
 
Dołączył: Jul 2009
Skąd: Wrocław/Warszawa/Kozienice
Wiek: 26
Posty: 3,416
Podziękował: 2
Podziękowano: 14
Domyślnie

Evo jest lepsze. I 100 zł różnicy między tymi telefonami przemawia na korzyść HTC.

PS:

[TYTUL](pomocy)[/TYTUL]
__________________
30 VI 2010 - pierwszy post, 1000 postów w 58 dni! Teraz już tylko nostalgia.
yo6 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 17-07-2013, 17:41   #3
lichak232
Serwisant
 
Awatar lichak232
 
Dołączył: Aug 2011
Wiek: 27
Posty: 731
Podziękował: 1
Podziękowano: 0
Domyślnie

HTC lepiej ;)
lichak232 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 17-07-2013, 19:43   #4
ml13
Specjalista
 
Awatar ml13
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 1,658
Podziękował: 3
Podziękowano: 1
Domyślnie

HTC bez 2 zdań :) Ma lepsze wsparcie dev i ogólnie jest lepszy do OC czy do wszystkiego innego :)
__________________
ml13 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 18-07-2013, 21:50   #5
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Mimo że sam mam Wt19 radze kupić HTC, tak jak koledzy wyżej pisali, jest lepszy do tuningu ;)


ps. widać że nie tylko ja jestem stunterem z tego forum xDD
Blade27 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 19-07-2013, 15:47   #6
Deekin[Radom]
Student
 
Awatar Deekin[Radom]
 
Dołączył: Dec 2008
Posty: 249
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Dzięki za podpowiedzi :) wybrałem HTC i telefon naprawde jest dla mnie dobry i warty uwagi
Deekin[Radom] jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Sony ericsson Vivaz vs. Htc Wildfire kapka111294 Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 3 22-08-2011 09:15
HTC Smart oraz Sony Ericsson W595 kampek2 ZAMIENIĘ 20 19-01-2011 07:15
Htc czy Sony Ericsson ? saffal Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 12 27-07-2010 17:26
Sony Ericsson W995 vs HTC G1 galica13 Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 2 03-04-2010 17:43
Sony Ericsson połączy się z HTC? Pan Ryba Nowości i plotki 1 03-06-2008 15:19


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2021