Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony

Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony Kupiłeś nowy telefon? Chciałbyś go opisać? A może chcesz kupić nową słuchawkę, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Zamknięty wątek
 
Narzędzia wątku
Stare 21-08-2011, 21:16   #1
dudus97
Serwisant
 
Awatar dudus97
 
Dołączył: Sep 2010
Posty: 708
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie Drogi smartfon!

Mój Tata potrzebuje jakiegoś smartfona. Chciał tablet ale odradziłem mu bo by go wszędzie nie zabrał. Nie ma ograniczonej kwoty, ponieważ telefon będzie na firmę.
Dobrze by było żeby miał:
-Dobry aparat (więcej niż 5 mpix, szeroki obiekty,)
-Duży ekran (min. 4 cale w góre)
-Android
-Dobrą baterię (na grach, internecie, muzyce co najmniej 1 dzień)
Moje typy to HTC Sensation, Sony Ericsson Xperia Arc, LG Swift 2x. SGS II odpada pod względem wyglądu, nie podoba się mojemu tacie.
dudus97 jest nieaktywny  
Stare 21-08-2011, 21:40   #2
seba112
GSM Maniak
 
Awatar seba112
 
Dołączył: Oct 2007
Posty: 2,773
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Moim zdaniem HTC Sensation lub HTC ten z ekranem 3D.
seba112 jest nieaktywny  
Stare 21-08-2011, 21:50   #3
kapka111294
Magister
 
Awatar kapka111294
 
Dołączył: Dec 2009
Posty: 301
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

htc evo a moze lg optimus 3d a jak nie to ja polecam arc i HTC Incredible S
ja znam te uklady duzy sie pobawi znudzi i odda mlodemu xD dobra kombinacja :D
kapka111294 jest nieaktywny  
Stare 21-08-2011, 22:48   #4
karoluss91
Uzależniony serwisant
 
Awatar karoluss91
 
Dołączył: Sep 2008
Posty: 1,391
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

z modeli które podałeś najlepszy wydaje się HTC Sensation, jesli cena nie gra roli radzę zwrócić uwagę na HTC Evo 3d - naprawdę świetny smartphone :)
karoluss91 jest nieaktywny  
Stare 22-08-2011, 11:14   #5
dudus97
Serwisant
 
Awatar dudus97
 
Dołączył: Sep 2010
Posty: 708
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez kapka111294 Zobacz posta
ja znam te uklady duzy sie pobawi znudzi i odda mlodemu xD dobra kombinacja :D
Właśnie się tak zastanawiałem, i mam nadzieję że się uda. Przekonam tatę że Desire HD mu w zupełności wystarczy i nie potrzeby mu HTC Sensation albo Evo 3D albo inny telefon :D. Pokazałem tacie Evo 3D i mu się spodobał więc czekam na ostateczną decyzję, dzisiaj po pracy idziemy do salonu i bierzemy. Poproszę gościa żeby pokazał jakie ma telefony i zobaczymy co jest, jak nie to poczekamy na coś lepszego. Pożyjemy zobaczymy :P

Nastąpiła nieoczekiwana zmiana planów i tata wziął więcej telefonów, będą na jutro rano. I teraz mam do wyboru:
HTC Incredible S, HTC HD7 (bardzo mi się podoba wygląd systemu WM7, i tak będę miał 2 telefon z Androidem), BlacBerry Torch 9800, BlacBerry 9780, Sony Ericsson X10 Mini Pro II (bardzo mi się podoba i nawet nie ma takiego małego ekranu jak I).
Podałem tylko te które mi się podobają, i jakiegoś z nich mogę mieć. Jakbyście mogli dokładnie opisać X10 mini pro i HTC HD7 byłbym wdzięczny.
dudus97 jest nieaktywny  
Stare 22-08-2011, 16:34   #6
SE_pomoc
Magister
 
Awatar SE_pomoc
 
Dołączył: Sep 2010
Posty: 439
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4255/4709/0/0/

tu znajdziesz wszystkie szczegóły! pozdrawiam
SE_pomoc jest nieaktywny  
Stare 22-08-2011, 18:18   #7
seba112
GSM Maniak
 
Awatar seba112
 
Dołączył: Oct 2007
Posty: 2,773
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Weź sobie HD7, ma bardzo dobry system, chyba będzie niedługo aktualizacja do Mango albo już jest.Coś nowego, a nie tylko android :woot:
seba112 jest nieaktywny  
Stare 22-08-2011, 18:50   #8
krzysiek541991
Moderator
 
Awatar krzysiek541991
 
Dołączył: Oct 2008
Skąd: LJA/JAR
Wiek: 30
Posty: 3,093
Podziękował: 0
Podziękowano: 6
Domyślnie

x10 mini pro fajny a w dodatku jeden z nowszych
krzysiek541991 jest nieaktywny  
Stare 22-08-2011, 20:55   #9
graci26
Specjalista
 
Awatar graci26
 
Dołączył: Jul 2009
Wiek: 32
Posty: 1,936
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

A może SGS II ? :)
graci26 jest nieaktywny  
Stare 22-08-2011, 23:20   #10
kapka111294
Magister
 
Awatar kapka111294
 
Dołączył: Dec 2009
Posty: 301
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

jak chcesz po szpanowac to wez sobie evo 3d a jak nie to hd7 pozdro :D
kapka111294 jest nieaktywny  
Stare 23-08-2011, 09:50   #11
dudus97
Serwisant
 
Awatar dudus97
 
Dołączył: Sep 2010
Posty: 708
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Wezmę chyba HD7 bo mam trochę dość androida a poza tym i tak zostanie mi HTC Desire HD więc jak by co to zawszę będę miał z nim kontakt. Nie wiem czy to pytanie na miejscu ale nie wiem jak z jakością zdjęć w Evo 3D. Bo słyszałem że słaba jak się robi w 3D...
dudus97 jest nieaktywny  
Stare 23-08-2011, 12:54   #12
eryk2233
Uzależniony specjalista
 
Awatar eryk2233
 
Dołączył: Sep 2009
Wiek: 28
Posty: 2,228
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

a co powiesz na iP 4?
Chyba nadal najdroższy fon,do szpanu w sam raz
eryk2233 jest nieaktywny  
Stare 23-08-2011, 16:29   #13
dudus97
Serwisant
 
Awatar dudus97
 
Dołączył: Sep 2010
Posty: 708
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Nie lubię wyglądu systemu iPhona. Mam iPoda Toucha i częstą styczność z iPadem i strasznie nudny dla mnie ten system nic nie można zmieniać bez jailbreaka. Dlatego zdecydowałem na HD7, jak mi się znudzi zawsze mogę zmienić na coś innego. :P

Jest HD7 więc temat do zamknięcia.
dudus97 jest nieaktywny  
Zamknięty wątek

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Przerażający drogi internet Artrix T-Mobile 4 18-07-2011 22:14
Dotykowy - nie za drogi ;< Szlugas Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 4 14-11-2010 20:57
Strasznie drogi internet! maasiu94 Plus 5 28-10-2010 21:54
Piknik na skraju drogi Kilof7 E-booki 1 16-01-2008 15:57
2 Drogi - wybierz właściwą ^^ jaco.jacek Fotki 8 11-05-2007 13:59


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright © 2022 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2021