Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje, opinie - akcesoria

Testy, recenzje, opinie - akcesoria Kupiłeś ciekawy produkt? Zestaw słuchawkowy, pokrowiec, ładowarkę, itp.? Chciałbyś go opisać? A może chcesz coś, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Zamknięty wątek
 
Narzędzia wątku
Stare 10-03-2013, 01:42   #1
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie Słuchawki jakie polecacie

Hejka jakie słuchawki max 50zł polecacie słuchawki będą głównie do jazdy na rowerze po lasach itd moje "wymogi"

- Dobrze trzymały się uszu
- Duży bass
- Dokanałowe
Blade27 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 10:13   #2
Damiano1234
Zakaz pisania
 
Awatar Damiano1234
 
Dołączył: May 2009
Wiek: 28
Posty: 1,903
Podziękował: 0
Podziękowano: 1
Domyślnie

Skullcandy dub w avansie za 50 zł. Grają bardzo czysto i dobry bas mają. Jestem zadowolony z nich

wyklepano z XPERII JOT tapatalkiem
Damiano1234 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 11:09   #3
dragstar001
Magister
 
Awatar dragstar001
 
Dołączył: Nov 2007
Wiek: 29
Posty: 343
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

chyba nic innego dokanalowego nie znajdziesz w tej cenie poza tymi co powiedzial kolega wyzej... ew. jakis model creativow ,polecilbym ci sennheisery ale kosztuja troszke drozej..
dragstar001 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 13:46   #4
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

a co myślicie o Panasonic HJE-120 ?

Cytat:
Skullcandy dub w avansie za 50 zł. Grają bardzo czysto i dobry bas mają. Jestem zadowolony z nich
damiano a czy mają chociaż taki bass jak HPM-70 od Se?
Blade27 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 15:50   #5
dragstar001
Magister
 
Awatar dragstar001
 
Dołączył: Nov 2007
Wiek: 29
Posty: 343
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

szczerze ,mozesz wierzyclub nie akurat w mojej bylel pracy moim dzialem byl zawsze audio,i te panasonicy sa owszem ladne,tanie ale nie dosc ze nie wszystkim podchodzi pod ucho ich ksztalt to graja naprawde przecietnie,predzej nadaja sie dla osob ktore okazyjnei sluchaja muzyki i nie oczekuja zbyt wiele,zreszta sama cena na to wskazuje
dragstar001 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 16:15   #6
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Kupuje skullcandy dub
Blade27 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 17:09   #7
Damiano1234
Zakaz pisania
 
Awatar Damiano1234
 
Dołączył: May 2009
Wiek: 28
Posty: 1,903
Podziękował: 0
Podziękowano: 1
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Blade27 Zobacz posta
a co myślicie o Panasonic HJE-120 ?



damiano a czy mają chociaż taki bass jak HPM-70 od Se?
Bas mają większy. No może podobny bynajmniej lepszy.

wyklepano z XPERII JOT tapatalkiem
Damiano1234 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 20:34   #8
schab222
Dzieciak
 
Awatar schab222
 
Dołączył: Jan 2013
Wiek: 23
Posty: 109
Podziękował: 0
Podziękowano: 1
Domyślnie

Polecam ci jeszce słuchawki SONY MDR EX10 bardzo dobrze się trzymią głośno grają i dobry bass ^^ bardzo je poelcam mam je od października dojeżdżam do szkoły autobusem 30 km i sprawdzają się świetnie na psp na Soli a także na noki 5130Xm. Tak więc polecam ^^
schab222 jest nieaktywny  
Stare 10-03-2013, 21:03   #9
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Kupiłem już skullcandy dub i musze powiedzieć że są za******e bass taki jaki chciałem dzięki za odpowiedzi.Temat można zamknąć.
Blade27 jest nieaktywny  
Zamknięty wątek

Tagi
jakie, polecacie, słuchawki

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Słuchawki-jakie polecacie? morfeusz-se Muzyka & audio 1 15-01-2012 21:02
Jakie polecacie akustyki? jajos Platforma DB3150 3 23-02-2011 09:32
Jakie sterowniki polecacie? portx W800i 2 02-11-2009 19:37
Jakie słuchawki polecacie? Mikikorona Muzyka & audio 2 03-01-2009 11:20
Jakie polecacie patche? Yeti89 W200i 2 02-04-2008 19:46


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2016