Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony

Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony Kupiłeś nowy telefon? Chciałbyś go opisać? A może chcesz kupić nową słuchawkę, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 26-11-2013, 20:36   #1
Pio722
Gimnazjalista
 
Awatar Pio722
 
Dołączył: Dec 2009
Wiek: 27
Posty: 179
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie Poszukuje jakiegoś fajnego smartfona

jakiś dobry smartfon do 4.5'' cena nie gra roli ,
Pio722 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 26-11-2013, 20:51   #2
krzysiek541991
Moderator
 
Awatar krzysiek541991
 
Dołączył: Oct 2008
Skąd: LJA/JAR
Wiek: 26
Posty: 3,093
Podziękował: 0
Podziękowano: 4
Domyślnie

galaxy s 2,note 2 ,galaxy s3 ,htc one x,nokia lumia 920,nokia lumia 1020
krzysiek541991 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 27-11-2013, 22:03   #3
ml13
Specjalista
 
Awatar ml13
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 1,658
Podziękował: 3
Podziękowano: 1
Domyślnie

Większość podałeś co mają ponad4.5, ale warto kupić te 4.7 bo róznica jest i tak nie wielka i polecę Ci : HTC ONE lub Xperia SP (lepsza od SIII). Oba są minimalnie większe ;)
Jeszcze możesz patrzyć za nexusem 4/5 ;)
__________________
Poszukuje jakiegoś fajnego smartfona
ml13 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 16-01-2016, 19:59   #4
iincognito
Bobasek
 
Awatar iincognito
 
Dołączył: Jan 2016
Wiek: 27
Posty: 2
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Polecam jakiegoś chinczyka lenovo, meizu ja jestem zadowolony. Cena super i sprawność również.
iincognito jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 27-04-2017, 16:37   #5
daria32
Bobasek
 
Awatar daria32
 
Dołączył: Apr 2017
Wiek: 31
Posty: 2
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez Pio722 Zobacz posta
jakiś dobry smartfon do 4.5'' cena nie gra roli ,
TO ja z czystym sumieniem polecam LG G4..mam go pół roku. telefon działa bezproblemowo nie wiesza sie a zdjecia 16mln pix mówi samo za siebie:) sa idealne
Nawet moja lustrzanka poszła w kont i teraz na wszelkie wyjazdy tylko ten własnie telefon wystaracza i jego aparat
daria32 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Tagi
fajnego, jakiegoś, poszukuje, smartfona

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Poszukuje jakiegoś SE z opcja edytowania plikow xls (Excel) marek602 Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 3 07-08-2009 19:49
Poszukuje gry podobnej do tibi i fajnego pinbala na rozdzielczość 176x220 peperoni324 Szukam - Gry 5 07-07-2009 18:54
Poszukuje fajnego dzwonka smok96 Szukam - Dzwonki 0 06-07-2009 23:29
Szukam jakiegoś fajnego motywu z Jonas brothers na k510i klaudiagg Szukam - Tematy (skórki, themy, motywy) 0 25-11-2008 22:04
Szukam jakiegoś fajnego motywu z Jonas brothers klaudiagg Tematy (skórki, themy, motywy) 1 10-11-2008 14:06


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2016