Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony

Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony Kupiłeś nowy telefon? Chciałbyś go opisać? A może chcesz kupić nową słuchawkę, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 20-07-2013, 02:15   #1
wyspakos
Student
 
Awatar wyspakos
 
Dołączył: Aug 2009
Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wiek: 20
Posty: 231
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie iPhone 4 czy Xperia Go czy Galaxy Xcover 2 czy Galaxy Nexus

Tak jak w temacie, najlepszy z nich do zdjęć i muzyki.
Albo jakiś inny może? Do okolo 800 zł. Pomijając Galaxy S Advance i Ace 2 i SII i SII+, Xperie P i S i L, LG 4X HD i L7 i L9 i wszystkie na WP i Symbianie
wyspakos jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 20-07-2013, 13:01   #2
krzysiek541991
Moderator
 
Awatar krzysiek541991
 
Dołączył: Oct 2008
Skąd: LJA/JAR
Wiek: 26
Posty: 3,093
Podziękował: 0
Podziękowano: 4
Domyślnie

jesli chodzi o te telefony ja bym brał nexusa bo według mnie to najlepsze telefony na świecie mające androida bo gdy ja miałem swojego nexusa płynność systemu przewyższała chyba wiele urządzeń z andkiem jakie kiedykolwiek miałem a było ich naprawdę kilka
krzysiek541991 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 20-07-2013, 13:51   #3
wyspakos
Student
 
Awatar wyspakos
 
Dołączył: Aug 2009
Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wiek: 20
Posty: 231
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

"Najlepsze telefony na świecie" "płynność systemu" czyżby wielki fan Androida? Fani iOSa uważają to samo na temat iPhone'ów. Może przewyższała i nadał przewyższa, ale nie tylu co w 2011 roku.
Zapytałem z którego najlepiej się słucha muzyki i który robi najlepsze zdjęcia?
wyspakos jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 20-07-2013, 15:45   #4
ml13
Specjalista
 
Awatar ml13
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 1,658
Podziękował: 3
Podziękowano: 1
Domyślnie

Jeśli chcesz robić ciekawe zdjęcia (artystyczne) to xperia GO będzie dobra, gdyż możesz robić zdjęcia rybek i innych zjawisk pod wodą ;) IPhone 4 też ma dobry aparat.
Z tych wybrałbym nexusa (ze względu na pixelozę GO), na którym muzyka to przyjemność, a po za tym jest dużo modów ulepszające ją ;)
__________________
iPhone 4 czy Xperia Go czy Galaxy Xcover 2 czy Galaxy Nexus
ml13 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 20-07-2013, 17:40   #5
krzysiek541991
Moderator
 
Awatar krzysiek541991
 
Dołączył: Oct 2008
Skąd: LJA/JAR
Wiek: 26
Posty: 3,093
Podziękował: 0
Podziękowano: 4
Domyślnie

Cytat:
Zamieszczone przez wyspakos Zobacz posta
"Najlepsze telefony na świecie" "płynność systemu" czyżby wielki fan Androida? Fani iOSa uważają to samo na temat iPhone'ów. Może przewyższała i nadał przewyższa, ale nie tylu co w 2011 roku.
Zapytałem z którego najlepiej się słucha muzyki i który robi najlepsze zdjęcia?
jakoś nie jestem fanem andka ale mówię prawdę jeśli chodzi o nexusy to płynność zawsze była najlepsza
krzysiek541991 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 21-07-2013, 14:03   #6
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Ja bym wybrał Xperie Go ponieważ IPhone 4 nie ma już wsparcia ze strony apple oraz jest bardzo mało aplikacji.
Blade27 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 23-07-2013, 00:42   #7
wyspakos
Student
 
Awatar wyspakos
 
Dołączył: Aug 2009
Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wiek: 20
Posty: 231
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Wątek do zamknięcia.
wyspakos jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Tagi
galaxy, iphone, nexus, xcover, xperia

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Xperia M czy Galaxy Core ? cylu1234 Dyskusja ogólna o Android 1 20-11-2013 22:38
Samsung Galaxy Xcover 2 vs iPhone 4 32 GB wyspakos Pomoc w wyborze smartfona/tableta 0 15-11-2013 00:40
xperia neo V czy htc wildfire czy samsung galaxy ace bobobob Xperia neo V 2 15-06-2012 17:02
HTC Desire HD czy Samsung Galaxy S czy może somfing els ? Avenged Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 4 14-03-2011 15:30


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2016