Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony

Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony Kupiłeś nowy telefon? Chciałbyś go opisać? A może chcesz kupić nową słuchawkę, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 10-06-2013, 14:53   #1
Morfeusz_2005
Gość
 
Awatar Morfeusz_2005
 
Posty: n/a
Domyślnie Xperia S, T, czy coś innego?

Witam, poszukuje dobrego telefonu do góra 1200zł. Myślałem nad Sony Xperia S. Jakie inne telefonu proponujecie i dlaczego, Zależy mi na parametrach zbliżonych lub wyższych do Xperii S, T (Nie licząć aparatu, to nie istotne)

Dodatkowe pytanie oprócz tego wyżej. Jeżeli zostanie mi się Xperia S, a Xperia T, to która lepsza i dlaczego?

Urządzenia z Windows Phone raczej odpadają.
  Odpowiedz z cytatem
Stare 10-06-2013, 16:29   #2
ml13
Specjalista
 
Awatar ml13
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 1,658
Podziękował: 3
Podziękowano: 1
Domyślnie

T jest mocniejsza... po prostu :D Ale do tej ceny szukałbym używanego One X, który jest o niebo lepszy.
__________________
Xperia S, T, czy coś innego?
ml13 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 10-06-2013, 16:33   #3
Morfeusz_2005
Gość
 
Awatar Morfeusz_2005
 
Posty: n/a
Domyślnie

A co z aparatem? Podobno S-ka ma podwójny spust w przycisku i podwójna lampę błyskowa czego nie ma T-tka, to prawda?
  Odpowiedz z cytatem
Stare 10-06-2013, 18:51   #4
ml13
Specjalista
 
Awatar ml13
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 1,658
Podziękował: 3
Podziękowano: 1
Domyślnie

Co do lampy błyskowej to nie :
Xperia S Xperia S, T, czy coś innego?
Xpeia T Xperia S, T, czy coś innego?

A co do spustu to nie słyszałem, jednak radzę zastanowić się nad one x ;)
__________________
Xperia S, T, czy coś innego?
ml13 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 10-06-2013, 19:10   #5
Morfeusz_2005
Gość
 
Awatar Morfeusz_2005
 
Posty: n/a
Domyślnie

Używane też nie wchodzą w grę (zakup na firmę)
  Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 11:35   #6
jack78
Super Moderator
 
Awatar jack78
 
Dołączył: Dec 2007
Skąd: Łódź
Wiek: 25
Posty: 3,578
Podziękował: 0
Podziękowano: 6
Domyślnie

Zdecydowanie Xperia T- nowsza i lepsza niż S, a w dodatku do 1200 zł powinieś się spokojnie zmieścić jak dobrze poszukasz
jack78 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 12:56   #7
Morfeusz_2005
Gość
 
Awatar Morfeusz_2005
 
Posty: n/a
Domyślnie

I teraz pytanie. Biała wygląda fajnie, wydaje mi się, że bardziej niż czarna, ale czy nie jest brudząca. Srebrna odpada, bo widziałem, że wygląda cienko. A i czy plus przerabia karty prepaid na microsimy ze zwykłych sim?
  Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 14:00   #8
rufian1920
Gość
 
Awatar rufian1920
 
Posty: n/a
Domyślnie

Jeśli masz zarejestrowana kartę to wymienia.

Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 14:07   #9
Morfeusz_2005
Gość
 
Awatar Morfeusz_2005
 
Posty: n/a
Domyślnie

Niestety nie jest zarejestrowana. Zwykła startówka kupiona sporych kilka lat temu.
  Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 15:09   #10
rufian1920
Gość
 
Awatar rufian1920
 
Posty: n/a
Domyślnie

To musisz ja zarejestrować w salonie, lub przyciąć.

Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 16:03   #11
Morfeusz_2005
Gość
 
Awatar Morfeusz_2005
 
Posty: n/a
Domyślnie

Chyba kupię przycinarkę do kart wraz z adapterami. Z przesyłką jakieś 15zł. Ewentualnie do jakiegoś komisu sie przejść.
  Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 17:27   #12
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Zainwestuj w Xperie T najwydajniejszy do 1200zł ;)
Blade27 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 22:55   #13
Barti002
Przedszkolak
 
Awatar Barti002
 
Dołączył: Dec 2012
Posty: 65
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Ja mam Xperię P i na prawdę mogę Ci polecić ;)

Napisała kura pazurem z Xperii P z Tapatalk.
Barti002 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 11-06-2013, 23:10   #14
Damiano1234
Zakaz pisania
 
Awatar Damiano1234
 
Dołączył: May 2009
Wiek: 26
Posty: 1,903
Podziękował: 0
Podziękowano: 1
Domyślnie

Xperie p miałem,tam bateria naprawdę słaba.. Choć telefon sam fajny.. Teraz mam xperie s i jest znacznie lepiej.

wysłano z owocu precyzji Sony XPERIA S
Damiano1234 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Tagi
innego, xperia

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Xperia Neo V, a może coś innego? Manegok Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 5 02-04-2012 21:01
Xperia X1 zamiana na coś innego C902__Osky ZAMIENIĘ 0 15-12-2011 20:47
XPERIA x10 mini pro? może coś innego? PILNE!! bartek-fck07 Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony 3 14-12-2010 16:37
Czy to jest soft czy coś innego ? patrickbdg K750i 9 29-06-2009 22:43
C902 czy W595 czy może coś innego? BeCooL Pomocna dłoń - inne pytania 19 16-11-2008 09:55


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2016