Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony

Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony Kupiłeś nowy telefon? Chciałbyś go opisać? A może chcesz kupić nową słuchawkę, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 07-03-2013, 23:38   #1
dudus97
Serwisant
 
Awatar dudus97
 
Dołączył: Sep 2010
Posty: 708
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Question Jaki jest wasz ulubiony telefon?

Chciałbym, aby każdy napisał o swoim ulubionym telefonie i dlaczego. Najlepiej wymienić jego plusy i minusy :)

Jak dla mnie najlepszym telefonem jest na tą chwilę Sony Xperia S, ponieważ:
+ Dobry aparat 12 Mpix
+ Dobry ekran (4,3 cala), 1280x720p, Bravia Mobile
+ Procesor, może nie najnowszy ale całkiem dobrze działa, nic nie zacina i nie tnie.
+ Wygląd. To jest to, co mnie przyciągnęło do mojej Eski.

- Słaba bateria (1 dzień, 2 na nic nie robieniu)
- Rysujący się ekran, mam folię ale zdążyła załapać małe ryski

Chyba tyle w sumie. A moim drugim telefonem jest może nietypowo HTC G1 ;)
dudus97 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 08-03-2013, 21:05   #2
ml13
Specjalista
 
Awatar ml13
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 1,658
Podziękował: 3
Podziękowano: 1
Domyślnie

Mojego ideału jeszcze nie ma na świecie:D Było by to połączenie wyglądu Xperii Z z ekranem od HTC Baterfly i Aparatem od lumii 920.
Jakie minusy?? Wtedy Brak
Jednak Xperia Z i tak jest już piękna i mocna:)
__________________
Jaki jest wasz ulubiony telefon?
ml13 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 08-03-2013, 21:48   #3
Blade27
Magister
 
Awatar Blade27
 
Dołączył: Oct 2012
Posty: 475
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

My favourite phone Sony Xperia Z because there is very beautiful and very good camera 13,1MPx and many memory :D

W tłumaczeniu znaczy że moim ulubionym fonem jest Xperia Z bo jest bardzo ładna oraz bardzo dobry aparat 13,1MPx i wiele pamięci :D
Blade27 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 08-03-2013, 22:10   #4
ch3mn3y
Serwisant
 
Awatar ch3mn3y
 
Dołączył: Aug 2012
Posty: 752
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Dla mnie Xperia Play ponad wszystko. Nic jej nie brakuje, jest konsolka. Jak bym mial wymieniac to na Note/2 (wielkosc ekranu) lub Xiaomi mi3 (bebechy)

Sent using tf300t - stock 4.2.1
ch3mn3y jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 10-03-2013, 13:41   #5
Deekin[Radom]
Student
 
Awatar Deekin[Radom]
 
Dołączył: Dec 2008
Posty: 249
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Miałem około 50 telefonów ale nie wiem . Chyba z tych starszych Sony Ericsson Elm :)
Deekin[Radom] jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 03-05-2013, 14:13   #6
mikas1996
Uzależniony serwisant
 
Awatar mikas1996
 
Dołączył: Apr 2010
Skąd: Bydgoszcz
Wiek: 20
Posty: 1,433
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Miałem już trochę telefonów jednak ulubionych telefonów mam kilka:

Sony Ericsson C702 - dobry aparat, wiele razy upadł na ziemie i nic się nie stało. Niestety po zbiciu LCD nie opłacało mi się go naprawiać i wydałem go ;(
Nokia 6303i - Świetna bateria i łatwość obsługi tego telefonu przekonały mnie do niego. Do tego dobry aparat i wiele ciekawych aplikacji ;)
Nokia 5800XM - niezniszczalna Nokia, pierwsza z dotykowych telefonów fińskiego producenta, super jakość muzyki i rewelacyjny ekran ( mimo że oporowy to do dzisiaj go lubię). Mam ją do dziś tyle że odpoczywa już w pudełku.
mikas1996 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 03-05-2013, 15:17   #7
hubert123454
Magister
 
Awatar hubert123454
 
Dołączył: Jan 2011
Skąd: Międzyrzec Podlaski
Wiek: 24
Posty: 462
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

Xperia X8 ponieważ:
Zalety: mała,poręczna,muzycznie dobra,smsy się też dobrze pisze,wytrzymała upadek ze schodów.
Wady: słaba bateria max 2 dni,aparat bez af
C702:
Zalety:aparat 3mpx af,muzyka,bateria 3dni max
Wady:soft jednak najszybszy mam ale jeszcze płynności mu brakuje moim zdaniem
K750i:
Zalety:muzycznie kozak,aparat 2mpx af,mały,poręczny,wygodna klawiatura do sms'ów,bateria trzymająca 2-3dni
Wady:psujący się jojstick
hubert123454 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 03-05-2013, 16:24   #8
schab222
Dzieciak
 
Awatar schab222
 
Dołączył: Jan 2013
Wiek: 21
Posty: 109
Podziękował: 0
Podziękowano: 1
Domyślnie

Wymarzony XPERIA Z bardzo dobre bebechy wodoodporny i bardzo ladny w swojej prostocie
ulubiony Sola mała dobry ekran silniejszego smartphonea nie potrzeba mi narazie, dobry aparat i oryginalny wygląd :-D i drugi którego lubie lecz już nie posiadam to jest k550 best phone ever co tu duŻo pisać xD ^^

Wysłane z Soli
schab222 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Tagi
jaki, telefon, ulubiony, wasz

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Wasz ulubiony polski film adulla13 Tylko dla Panów 99 16-02-2017 21:11
Wasz ulubiony skład. Adi>33'driver' Sport 53 03-05-2010 22:43
Wasz ulubiony Skater prym29 Sport 16 04-10-2009 22:03
Jaki jest wasz ulubiony horror?? kokolajna Film, teatr, książka 29 06-08-2009 11:06
Wasz ulubiony DJ Miszel18 Muzyka & audio 77 22-02-2009 17:44


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2016