Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie

Wróć   Smartfonik.pl - wiemy wszystko o Twoim telefonie > Wszystko ze świata GSM > Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony

Testy, recenzje,video recenzje, opinie - telefony Kupiłeś nowy telefon? Chciałbyś go opisać? A może chcesz kupić nową słuchawkę, ale obawiasz się, czy będzie to trafna decyzja? Zajrzyj tu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stare 13-10-2010, 19:26   #1
DJ_PEROSS
Specjalista
 
Awatar DJ_PEROSS
 
Dołączył: Apr 2009
Wiek: 23
Posty: 1,985
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie se k990

Czy istnieje se k990??
Bo kolega mi pisze na gg że go ma...
DJ_PEROSS jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 13-10-2010, 19:32   #2
JKP
Serwisant
 
Awatar JKP
 
Dołączył: Apr 2009
Posty: 688
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

http://se-center.info/showthread.php?t=58637
JKP jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 13-10-2010, 19:32   #3
MityK
Serwisant
 
Awatar MityK
 
Dołączył: Aug 2007
Posty: 664
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

ja kiedys gadałem z kolegą na gg i powiedział mi że ma jakieś google. Istnieje takie coś jak google.pl ??
MityK jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 13-10-2010, 19:43   #4
DJ_PEROSS
Specjalista
 
Awatar DJ_PEROSS
 
Dołączył: Apr 2009
Wiek: 23
Posty: 1,985
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

gdzieś czytałem że se nie wyszedł i nie wyjdzie, nawet pisałem do se czy wyjdzie i mówili że nie, to mój kolega może ma chńczora??
DJ_PEROSS jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 13-10-2010, 23:02   #5
Bastian89
Student
 
Awatar Bastian89
 
Dołączył: May 2009
Wiek: 29
Posty: 216
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

albo nie ma mozgu i mysli, ze jest zabawny..
zalozmy, ze kolega napisze, ze ma nowe f430 przed brama, uwierzysz?
Bastian89 jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Stare 13-10-2010, 23:04   #6
DJ_PEROSS
Specjalista
 
Awatar DJ_PEROSS
 
Dołączył: Apr 2009
Wiek: 23
Posty: 1,985
Podziękował: 0
Podziękowano: 0
Domyślnie

oczywiście że nie uwierzę

temat do zamknięcia bo to już naprawdę rozmowa o fonie który nigdy nie wyszedl nie jest i nie wyjdzie...
co chciałem się dowiedziałem i dzięki ;)
DJ_PEROSS jest nieaktywny   Odpowiedz z cytatem
Odpowiedz

Tagi
k990

Narzędzia wątku


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Samsung Avila s5230, LG K990, Nokia E51 czy zostac przy swoim W580 ziela92 Inne / Ogólne tematy 8 22-02-2010 16:20


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Optimization by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Spolszczenie: vBHELP.pl - Polski support vBulletin
Copyright © Smartfonik.pl (SE-Center.info) 2006 - 2016